Yleinen

Pala kesää talven keskelle – inspiraatiokuvia kevään istutuskautta odotellessa!

12.01.2015, satuliinukka

Maisema ikkunasta on sen verran valkoinen ja mittarin lukema pahasti pakkasella – tänään täytyi lähteä hakemaan inspiraatiota tulevan kevään odotukseen lehtileikelaatikoltani, josta löytyikin muutama aivan ihana ideakuva puutarhakuumeen helpotukseksi – tai pahennukseksi, kummin vain! 🙂 Valitettavasti en osaa sanoa, mistä lehdistä ja milloin talteen leikattuja, näitä kun on tullut kerättyä vuosien varrelta tuhansia….

kuva

image

image_1

image_2

image_3

Hih, jos joltakulta löytyy tarpeettomat maitokärryt niin tänne voi tuoda vaikka lainaamalla säilytykseen, olisi noita kasvatuslaatikoita iso kasa odottamassa kevättä ja puutarhan laajennusta! 😉 Myös vinkit myynnissä olevista/pois annettavista kasvihuoneista otetaan ilolla vastaan – sellaiselle olisikin kova tarve!

kuva (48)

Ja tällaisen ihanan vanhan työkalulaatikon löysin ystäväni kirpputorille menossa olleista tavaroista ja nappasin sen talteen – alkukesästätässä siirtyy näppärästi istutusruukuissa olevat taimet päiväksi aurinkoon ja yöksi sisälle hallaa suojaan, mutta kesäkuussa olisi tarkoitus istuttaa siihen mausteet, kuten basilika, persilja…

Ja vielä muutama inspiroiva kuvapoiminta netistä:

suomelafiwww.suomela.fi

puutarhailmioita puutarhailmioita.blogspot.com

piharemonttiapiharemonttia.blogspot.com

viherpiha

www.viherpiha.fi


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *